Nieuwe Communicatie
is de boodschap die
wél
afgestemd is op
uw doelgroep!

"Welkom op mijn website. Mijn naam is André Derksen, freelance vormgever (digitale) communicatie. Ik vind het fantastisch om digitale communicatiestukken zoals bijvoorbeeld websites, presentaties en werkinstructies te ontwerpen. Kan ik u hiermee helpen?"

André Derksen

André Derksen"In de herfst van 1964 ben ik geboren in Elst, een dorpje onder de rook van Arnhem en Nijmegen, waar ik nu nog steeds woon. Ik heb al sinds 1980 verkering met Chris (Christien) en samen hebben we drie kinderen: Charlie Brian en Jaleesa."

Communicatie is een breed begrip. Mijn voorkeur gaat uit naar massacommunicatie. Mensen die mij goed kennen weten dat ik niet zo'n socializer ben, wat zich laat bewijzen doordat ik nooit een MSN-, Hyves-, Facebook-, of Twitteraccount heb gehad*). Wel ben ik enorm geïnteresseerd in hoe mensen communiceren. Dit was de reden voor mij om tijdens mijn studie niet voor een verdiepende minor in Communication and Multimedia Design te volgen aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, maar te gaan voor Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen.

Na mijn studie ben ik altijd verder gegaan met het bestuderen van (massa) communicatietechnieken, waardoor ik mischien wel een beetje saai ben. Dit beeld versterkt zich doordat ik graag naar de zenders National Geographic en Discovery Channel kijk. Verder ben ik gek op groenten en houd ik niet van vlees. Wel ben ik dol op spek(lapjes). Ook ben ik gek op dieren en in het bijzonder ons witte duifje: Kakki (zo genoemd vanwege haar soepele en onophoudelijke stoelgang). Mijn lievelings magazine is de Flow. Ja ik weet het, het is een vrouwenblad, maar ik dat boeit me niet. Aan voetbal – 's werelds belangrijkste bijproduct – heb ik een enorme hekel.

*) Wel raad ik iedereen aan om een zakelijk Facebook- en/of Twitteraccount aan te maken en bij te houden. Daarmee kunt u héél snel en héél veel bezoekers naar uw website trekken. Goed bij acties, of na wijzigingen.

Mijn vaardigheden

"Door de jaren heen heb ik een aanzienlijk pakket aan competenties opgebouwd. Enerzijds door mijn opleiding, anderzijds door mijn passie voor (massa) communicatie. Dit alles heeft geleid tot een hoge mate van inzetbaarheid betreffende:"

Toegepaste Psychologie

Arbeid en gezondheid, Coachen en Adviseren, Conflicthantering en onderhandelen, Leiderschap, Motivatie, Persoonlijkheid.

Communication and Multimedia Design

Visual Screen Design, Audience Analysis, Interaction Design, Usability Testing (NEN-ISO IEC 25062), User Experience, Search Engine Optimalisation, Logo Design, Usability Design, Paper Prototyping, Personas, Prototyping, Card Sorting, Mobile Design, Motion Design, Timebased Media Design, Brand Design, PRINCE2™.